Uttråkad.

Vilken tråkig dag.

Hostan är tillbaka så jag är hemma idag. Ska snart ringa min lärare igen och se hur det gick med dessa praktik platser men innan det blir det väl att fika lite.. Det jobbiga med det är att jag är mer sugen på middags maten än nån tråkig macka.

Idag blir det nog inte mycket som händer. Läsa bok, äta godis, dricka te och försöka komma på något vettigt att göra idag. Bio kanske?


XOXO
// Theresia ♥


And I will drop it on your fucking head.

Nu har jag ändå haft en ganska bra dag.

Efter att jag vaknat klockan 02,00 inatt så for jag till skolan (då den började) och pluggade på angående valet som är nu den 19 Sept. Visst jag är lite smått engagerad i valet men det är min privata ensak och jag tycker inte om att sitta i en större grupp och prata om vad jag tycker. Det är ju faktiskt min ensak och vad är meningen med att rösta anonymt om man ändå är tvungen att prata om det i skolan? Det är något jag tycker är fel.

Det blev pizza till lunch med Jonte, Benjie och Linus och efter det blev det att plugga ett tag till och sedan fara in till stan. Köpte två par nya lågskor och en linne. Kände mig riktigt duktig då jag klarade av att handla både ekonomiskt och inte en massa onödiga saker!

Nyss satt jag, mamma och mini hos Anna och färgade håret på henne och mamma. Alltid trevligt att sitta och socialisera sig efter någon timmas vila då man kommit hem.


XOXO
// Theresia ♥


Lil Wayne - Drop the world ft. Eminem

Trevlig helg.

Ååh vad min helg har varit bra!

Har faktiskt haft en riktigt trevlig helg då vi varken planerat mycket men ändå träffat mycket folk, festat och spelat en massa, massa billjard! Känner mig väldigt nöjd faktiskt och jag har lyckats ha en aktiv helg utanatt bli sämre i min förkyldning! Nu är det bara lite av hostan som är kvar men den är nog snart också borta.

Ibland blir man sådär grymt glad då man träffar på vänner man inte sett på ett tag! Man blir så himla förvånad över att man hade saknat dom så mycket och det fick jag känna på igår! Shit vad glad jag var över att se dig!!!

Nej nu ska jag slänga i mig en tekopp och några citronmuffins innan jag går och skallar kudden.XOXO
// Theresia ♥Jag pallade helgen!