dunken.se

Har inte varit så mycket för att handla via internet men efter att jag hitta den här grymt härliga sidan så är det ju ett måste att handla något!

dunken.se kan man hitta en massa coola tryck till T-shirtar, tröjor, underkläder eller till en bebis body till väldigt bra priser. Vissa texter kan vara lite råa men allt är ju trots allt bara humor.
Hittade en massa snygga saker och är sugen på att köpa en topp från IRON FIST + en T-shirt med ett roligt tryck på.


XOXO
// Theresia ♥

LAGGLAGGLAGG!!!!

Än så länge så har jag haft en ganska händelselös dag...

Jag sitter med nya telefonen och bråkar med den för jag får inte igång någon internet på den... Jag som är galen att kunna kolla FB var jag än är + att jag kan inte ens se mina MMS utan det! Gaah, ibland blir man ganska ledsen för att man är så oteknisk... Och på tal om det så har MIN ILOGGNING på datorn laggat typ för alla mina bilder, och ALLT annat har försvunnit från den! *suck*.

Idag blir det nog bara en vanlig tråkig dag, funderar på att köpa slingmedel och göra lite highlights nu då våren börjar nalkas men jag är även väldigt sugen på att göra det his en frisör... Tråkigt nog så verkar det vara svårt att hitta bra sådana! Jag blev jätte förbannad senast jag var hos en och hon klippte av mitt hår till axlarna efter att jag haft dryga DUBBELT så långt hår! Det var för ett år sen nu och jag har vägrat gå till en frisör efter det. Jag har heller inte klippt håret (förutom luggen) sen dess så nu börjar det bli långt igen!

Imorgon blir det BIO med André, det har vi sagt iaf men alla vet ju hur det brukar bli då man planerar. Hahah! Vi båda är iaf fast besluten om att vi måste ta en Chai latte! Så sjukt gott alltså!XOXO
// Theresia ♥Någon av mina småsystrar har designat en enhörning!

Nya telefonen är här!

Idag har det som sagt varit en ganska tråkig dag.

Lagade linsgryta till middag och som vanligt så tyckte alla att det var jätte gott! Efter det så dö glodde jag på lite TV innan jag gjorde kvällsfika + frukost åt flickorna som består av pancakes.

Imorgon blir det att kanske fara förbi skolan och prata med min mentor men jag måste även ringa några samtal. Hoppas nu allt går bra för jag börjar bli ganska less på förhinder nu...

Idag kom min nya telefon, Wihoo! har väntat på den ett bra tag nu och nu när jag kolla i posten så var min fina lilla AVI där!XOXO
// Theresia ♥
Så här brukar resultatet oftast bli då jag tänker lägga upp en "Dagens outfit"...
Nu vet ni varför jag aldrig brukar göra det! Hahaha