Kortis.

Känner mig lite små hängig idag.
Igår for man ut men det var något som inte var planerat! Hade inte tänkt dricka mycket iaf men självklart ska ju kvällen börja med tequila och sen blev det lite till.. Nåja det slutade kanske inte väl men jag lever iaf!

Dagen efter (idag) blev det iaf att klä sig varmt och sen har jag suttit hos mamma hela dagen för jag sitter barnvakt till den nu sovandes Mini som är lite förkyld.

Nåja nu ska jag se om det kanske finns något bra på TV och sen ska jag väl också försöka sova!


XOXO
// Theresia ♥


Jävla mexikaner ;)

Migrän...

Är hemma idag med världens migrän.

Känner inte för att göra nått och efter att jag nu suttit hemma hos mamma ett tag så tänkte jag börja bege mig hem så jag får diska lite och sen lägga mig i sängen med min bok.

Sitter och läser den utökade versionen av Om jag kunde drömma (Twilight) Där första delen handlar om Edwards och Bellas första möte fast ifrån Edawrds synpunkt.

Idag blir det iaf bara att lata sig för jag fick allt fixat med tvätten igår så jag kan bara ta det lugnt för en gångs skull. Imorgon blir det skola så ska försöka lägga mig extra tidigt idag!


XOXO
// Theresia ♥Blondin igen kanske?

Idag har jag varit duktig!

Förutom att jag städade och gjorde ärenden igår så har jag tvättat kläder och nu är jag hund och barnvakt idag! Känner mig lite små sliten nu men efter att jag nyss tränat lite och så fort mamma kommer hem så jag får fara hem till mig så ska jag ta en jogging runda, känner mig sådär på topp även om jag inte har minsta jävla anledning till det... Nåja ska testa en grej och sen bestämmer  jag mig för hur jag ska göra med allt.


XOXO
// Theresia ♥


Jag tror jag saknar mitt blonda hår...