Halloween!

Sitter hos mor en snabbis.

Snart blir det att bege sig tillbaka hem till Simon för att fixa sig inför kvällen. Ska nämligen klä ut mig till Afrodite så jag ska sy upp en toga direkt på mig, får se hur det går men det kan väl inte vara allt för svårt... Eller?
Igår jobbade man i garderoben för första gången, det gick faktiskt ganska bra så nu är man lite glad på sig själv för att man gjort något bra!

Har taggat typ hela veckan för idag men dom senaste dagarna har nästan alla planer bara gått i kras så det känns lite smått irriterande, får se om man har orken att försöka pussla tillbaka det igen så det kanske kan bli en trevlig kväll men jag har ju min backup plan och det är att köpa B&J innan jag far och fixar mig hos Simon så jag bara kan fara dit och vara sur om det inte blir som jag vill. Shit så smart jag är!

Nej nu ska jag tvätta håret fort så iaf det är gjort för sen blir det locktång...


XOXO
// Theresia ♥Sjukling.

Nu sitter man hos mamma igen.

Väntar på ett samtal ang tisdagen och sen ska jag planera inför ikväll med Julia. Själv känner jag bara för en hemmakväll, är jätte trött och har knappt kunnat sova inatt men jag antar att det inte kommer bli någon lugn kväll, inte om Julia får bestämma iaf! Söndagen kommer iaf bli lugn och skön jag och Simon längtat efter den sen i... Måndags!

Nej nu ska jag försöka väcka Mandish och sen blir det att äta lite. Hörs senare kanske!


XOXO
// Theresia ♥Världens bästa grej... För tillfället iaf!

Officiell flickvän.

Uppdateringen har varit förjävlig...

MEN Jag kan säga att:
Jag är nu officiellt Simons flickvän.
Jag är just nu sjuk men jätte lycklig.
Jag har mitt första arbetspass på lördag.
Och Amanda och Julia är världens bästa vänner!


Sov hos Simon idag och direkt då vi vaknade blev det att stiga upp och fara iväg till våra olika ärenden. Mötte upp Amanda på bussen och nu sitter jag hos mamma med henne medans hon målar naglarna. Igår var det en lugn kväll som spenderades med Kicki, fick lära mig lite små saker som är bra att veta och självklart blev det en massa surr också. Efter stängning så for vi till Olles och mötte upp bebi och hans kompisar innan det blev att åka hem och rosta mackor... Nästa gång vi ska göra det så är det Simon som tar hand om det säger jag bara!

Nej nu ska jag umgås med Amanda innan det är dags att börja röra på sig igen.


XOXO
// Theresia ♥