God Morgon!... Enligt mig.

Ny vaken.

Nu blir det ett snabbt magpass och sen lite stretching innan man slevar i sig någon sorts lunch. Att träna då man nyss stigit upp (man kollar inte i kors längre) är jätte bra... Enligt mig iaf!
Hade btw typ världens finaste dröm imorse så jag kommer nog halvt som halvt sväva på moln hela dagen ^^


XOXO

// Theresia ♥

 

Skor, thinner & Musik.

Men Mini hon sover så gott!... Hihihi.

Nu är man hemma efter första eftermiddags passet i veckan, fy fan så skönt det är arr jobba kväll, trivs verkligen med det! Kom hem och han käka fort och sen satte man sig här för att nöta Spotify ett tag. Ska blanda fär imorgon också så det blir hur lugnt och skönt som helst! Sitter på min pall med hjul och "svischar" runt i färgrummet och plocker från hyllor, viftar med färgsprutor och sniffar thinner (därav min IQ). Nej men skämt och sido det är verkligen roligt att jobba där! + Att man vann i poker 2ggr idag så det gör ju inte dagen sämre!

Nu jävlar har jag fått tummen ur och plocka med mig kameran så nu kastar jag upp några bilder på skönheterna som jag köpte igår!


XOXO
// Theresia ♥Inget slår ett par nyköpta skor!

Juice.

Snart är det praktik dags.

Ska snart pcka ihop mig inför praktiken, idag har det bara blivit att lata sig så nu borde man väl ändå vara på G till att jobba lite! Stella ligger och snarkar i knät men snart blir det väl att flytta på henne så man hinner göra något vettigt innan man sticker, har hunnit träna en stund nu på morgonen... Lite lustigt att jag kallar mig lat då men nu har jag fått en sådan vana att träna så om jag inte gör det nån gång under en dag så blir jag jätte grinig, som att jag missat något jätte viktigt men när jag väl gör det så tänker jag inte ens på det.

Nu blev det förvirrande! Nej nu ska jag ta ett glas juice, kaffe drickandet får vänta tills jag är på volvo.


XOXO
// Theresia ♥Min nya drog