Söndags mys.

Nu ligger min lilla familj här helt utslagen. Gubben och hunden ligger och snarkar ikapp och om det inte hade varit för värmen så hade jag säkert medverkat i symfonin för länge sen, den enda som verkar hålla igång är det lilla  pyret i magen som tummlar runt som aldrig förr. Det är både roligt och läskigt då man ser kickarna puta ut från magen men lite coolt är det allt ^^

Igår åkte vi till Holmön och umgicks med M&M, grillade surrade och for förbi en sväng på puben. Det var visfestivalen där men så mycket festival blev det inte för vår del men lika bra för det tyckte jag som bara var en trött liten tjockis redan vid tolv på natten. Egentligen skulle vi ta en tidig färja därifrån men så blev det inte, det var ju katastrof!!! Vi går dit strax efter tolv och då säger båtgubben att det går ingen förän 16,30.... Men vad tutar iväg bara en timma senare?! Jo båt #¤&(#¤.. Nåja Hemma är vi nu iaf så nu ska det bara bli mys tills även lilla jag somnat.

Imorgon kör vi slutspurten i sovrummet med tapet på fondväggen och det sista av målandet!

XOXO
// Theresia ♥

En ko på tapeten.

Nu har vi kommit igång med målandet av lägenheten äntligen, men kolla vad som målades upp!
Oroa er inte, detta är en lite rolig grej som Simons kompis kom ocg gjorde på våran fondvägg som ändå ska bli tapetserad på så vi kommer inte ha en SYNLIG ko i sovrummet även om det är väldigt söt.
Idag var jag på arbetsintervju. Håller tummarna att jag får börja där men man vet ju aldrig då arbetsgivare är rasister mot bebismagar kändes det... Har annars varit och hämtat upp en massa papper ang mammaledigheten också så nu ska jag börja läsa in vad som ska göras med det. Simon pappa kom förbi så vi surrade planeringen av ombygnationen på lägenheten och sen blev det att snurra ihop en pastasallad innan vi for och badade en sväng.
En bra dag kan jag väl kort och gott säga + att nu ska jag väl komma igång med att lägga upp lite bilder också!
XOXO
// Theresia ♥

Shake my booty.

Nu har man fått i sig frukost och få igång den stackars kroppen lite innan jag ska börja fixa här inne i det nuvarande V-rummet som nu ska målas om till det blivande sovrum vi ska ha! :D
När man håller på och städar eller gör andra tråkiga men ack så nödvändiga sakerna så finns det ju bara en sak som räddar en från tristessen och det är musik! Vad är då inte mer passande än detta att vicka min tillfälligt väldigt stora rumpa till än detta? :)
Nicki Minaj måste ju btw vara den snyggaste "Barbie" versionen EVER!