Kan inte sova...

Igår sov jag hela natten + lite till men nu!.. *suck*
Simon ligger här och snarkar brevid och jag tackar gudarna att jag iaf har datorn här som sällskap för jag har så otroligt tråkigt.
Har suttit och läst en massa nödvändigt och mindre nödvändigt nu under natten medans jag pulat i mig jordnötsringar som jag nu börjar bli riktigt less på.. Men vad ska jag annars göra? Måste försöka få i mig nån timmas sömn iaf för imorgon ska jag förbi mamma och umgås med familjen lite.
Fick lite ångest när jag fick en dum kommentrar av en av Simon vänner igår. Förstår inte hur det kunde ta så hårt men det gjorde det iaf... Tack och lov har jag Simon som kunde säga motsattsen och nu är allt bra igen!

XOXO
// Theresia ♥Trött tjej.

My day:
Jag och Amanda bestämde träff med kinamat + lite spring på stan så jag hittade en söt liten dress och två tråkiga BHar! Sen sprang jag in i mina nya pilotbrillor som också fick komma med mig hem. Surr och lite gnäll från båda hållen om det ena eller andra men det var himla trevligt att bara få sitta och snacka med en vän sådär om allt och inget. det

MHar sovit halva dagen så förutom min trip till stan så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer och snart är det dags för sängen igen och lika bra med det.Igår var det middag hos Simons mamma som var jätte trevligt! God mat och surr är nog vad som passar en söndag bäst och förutom det så for ut på krogsöndagen och träffade mer eller mindre kända människor.. Jag var nog bara ett frågetecken.
XOXO
// Theresia ♥

Förkortning på dagarna.

Gissa vad mig morgon gympa var idag? Riva bort tapet från sovrums väggarna!
Igår var vi på tapet och inredningsjakt med Tommy och sen efter det blev det att åka hem och göra kyckling gryta till det lilla fotbollslaget som vi hade på middag och sedan göra mockarutor. Riktigt trevligt var det men efter att ögonen började bli tunga så stack (lämpligt nog) Simon och hans kompisar till Olles så jag fick en lugn stund innan läggdags.
Imorgon blir det jobb och likaså lördag men sen kommer jag faktiskt vara ledig en hel vecka för då kommer Therese hit och hälsar på innan magen är alldeles för mycket i vägen ;)
Nu ska jag gå och vara trevlig med Simon men jag får se när jag skriver igen :)
XOXO
// Theresia ♥


@ Krogen.