Nu är jag hungrig. IGEN!

Idag har jag hunnit trycka i mig, risifrutti, mackor, två potioner köttbullar och makaroner, godis, en massa pepparkakor och ett FLERTAL amrikanska pannkakor... Och nu ca en timma sen jag åt alla pankisar så är jag hungrig igen... Baaah!
Nu får bebis btw gärna komma ut också för det enda jag kunde tänka på då jag åt pepparkakorna var hur gott dom skulle ha smakat med mögelost på.... Mmmmm ^^

Hur svårt kan det vara?

DET ÄR HALLOWEEN IDAAAG!!!!!

Det var inte i fredags, inte i lördags och inte igår heller utan IDAG! Den 31 Oktober är det Halloween och inte nån annan j*vla dag! Det var HalloweenFESTer i helgen det kan jag förstå men kalla det inte Halloween för det....

Enda året typ som Halloween och Alla helgons dag INTE krockar och så blir det så att varenda jävel inte kan kolla upp rätt dag... Men vem bryr sig? JO JAG GÖR DET!!!!
Aldrig att vi (me & mama) skulle låta mina små systrar gå och busa nån annan dag är idag!

Halloween: Sista Oktober (31 Oktober).

Alla helgons dag: Lördagen mellan 31 Oktober och 6 November. (i år 5 November) Förut hade alla helgons dag fast datum på första November.


Jag hoppas på att det kommer ungar som vill ha godis idag iaf (bor dock i lägenhet där ungar sällan kommer och spökar) och om någon kommer hem till er så säg då inte att det är fel dag för då har ni bitit er själva i röven!

Tack mama!

Nu har jag just haft mamma och Kjella förbi då mamma hjälpte med att måla skåpluckorna! Och jag ska tom vara så ärlig att hon gjorde det själv så jag behövde inte göra nått som var väldigt behagligt, nu ska jag fixa lite lunch åt mig och sen får vi se vad jag gör med denna dag.

Sliten Tess just nu.