Fika hos bror :)

Nu blir det att fara förbi lillebror en sväng och fika!
Jag och David för ca 7år sedan

Jennifer Lopez - I'm in to you ft. Lil Wayne

Bara för att jag inte är lika töntig som det alla andra då det kommer till kärlek och sånt + att jag börjar bli riktigt fara-ut-och-dansa-sugen så vill jag tilldela denna låt till min Loverboy och även far till mitt allt.
En såndär booty har jag beställt nu så den borde komma med posten nån gång...
I vår :P

STOP för mobilen i bilen!

Det är mycket prat om alkohol i trafiken som tycks vara ett ständigt problem för att alla förare "är så bra på att köra" även efter ett glas... eller två. Förstår inte hur människor aldrig lär sig av andras eller i vissa fall sina egna misstag då dom gör på detta sätt!

Det finns dock en sak som nästan alla gör i trafiken som är så OTROLIGT farligt och det är just det man gör flera gånger om dagen och för vissa HELA dagen. Yes in deed, dom PRATAR/SMSAR I TELEFONEN.Detta är olagligt i Finland och om jag får säga det själv så tycker jag att det ska vara det överallt om man inte har handsfree då man pratar i telefonen. I våras då jag satt PÅ BUSSEN var jag med om just denna händelse och det är det värsta jag varit med om! Jag gapar alltid åt vänner eller andra när dom drar fram telefonen medans dom kör men lite tyst kan man ju vara då man sitter på bussen... Dom göra ju sitt jobb trotts allt! Till slut eskalerar det så med hennes SMSANDE att hon håller på att styra ner i diket MED BUSSEN tre ggr för att hon ska envisas med att SMSa!!!!! Fy fan vad jag önskar att det blir olagligt för yrkeschaffuörer att SMSa och prata i telefon om det inte är i handsfree för om jag är med om detta igen så kommer jag anmäla chaffören!Hela inlägget fick jag upp i huvudet efter att jag läst ett skämt lustigt nog men det är verkligen inget skämt! Allt fler människor dör i trafiken just pga detta och det är hemskt att det ska behöva vara så.

Detta får väl folk dock säga vad dom vill om men jag tycker INTE om detta!