Baby walk

Efter en tidig kväll igår och dagen idag så har man kännt sig riktigt dålig så blev man lite bättre sen så tog en lång prommis med Amanda, sen blev det lite vin och B&J med mamma framför TVn med ghost rider men jag tror att jag skippar slutet för nu är jag riktigt trött igen! Imorgon blir det nog lugna puckar förutom att det måste dras med dammsugaren så man kan låta Nea kravlas runt på golvet lite och träna på krypandet.
Nej natti natti får väl komma med en update om morgondagen med om det händer någe roligare.
Köpte body scruben av ACOs summer colection igår BTW
Luktar riktigt gott så får hoppas att den känns lika bra ♥

Innan helgen

Nåja nu är det väl bara att säga hejdå till stan ett tag...

Ska åka till mamma imorgon bitti för att vara hos henne över helgen, känner mig dock inte super taggad men va fan det kanske ändras då jag kommer dit.

Idag har Erika och Ebba varit här på besök, ungarna har legat och legt med varann (nästan) då dom nu börjat notera varandra lite mer ;) haha så jävla kul då Minnéa försökte ta biet som Ebba hade "jaha hon kommer bli en sån" kom vi fram till och skrattade. Har även fått liiite iordning så man slipper ha ont i magen då man kommer hem sen också, alltid lika skojj då man kommer hem till en stökig lya... NOOOT!

Nu blir det att nöta lite dator tills Simon kommer hem och sen blir det att mysa i soffan en stund innan sängen då vi måste upp klockan 7... Nej det är inte frestande alls! Får dock hoppas att lill tösen kör på samma som igår natt då hon sov igenom natten utan att äta en gång! mammas duktiga tjej ♥


Lillskorven med papa ♥

Som en ny människa!

Shit vad uppiggande en helg i fjällen kan vara!

När Simon kom hem till veckan så sa han att vi skulle åka dit över helgen, självklart blev jag ju skit glad men med tanke på att Minnéa självfallet skulle med så tänkte man "hur fan ska man hinna med allt då?" man ville ju hinna åka bräda, kanske åka lite skoter, ta en öl eller två och käka goda middagar! Nåja backen och skoter struntade jag i men man fick ju så mycket iaf!

Käkade hotellfrukost, åt middagar som jag inte lagat själv (wohoo) som var grymt goda och träffade en massa folk, fick helkroppsmassage av världens underbaraste som även gav oss bebisfri lunch nu innan vi skulle åka så det var helt otroligt tacksamt!

Nu efter resan så är man (trotts att man bara tagit det lugnt) vääldigt trött, har just käkat middag som bestod av subway mackor och nu väntar jag in min underbara gubbe som offrade sig med att fara och handla in det viktigaste <3En sak är klar!
Det blir Kittelfjäll nästa år igen :)