Frys FN

Vilken dag!
 
Traskade till stan och mötte snälla pappa för att låna snälla Tommys bil innan vi åkte hem och hämtade lite grejer + körde till JULA och köpte in det sista inför målandet.
 
Slipat, spacklat och målat + frostat av en frys(fan) och sen åka hem igen i gröt väder med trasiga vindrutetorkare, tack och lov så heter man ju Macgyver i andra namn så med lite stålpinnar och silvertejp så fixade jag biffen!
 
Ja detta har varit en heldag från början till slut och nu sitter jag och pustar ut i soffan innan läggadags och samma visa imorgon.
 
Tack snälla svärmor som tagit Mini och haft en heldag med henne då stackars Simon legat hemma och varit sjuk så nu ligger lillfia och snarkar efter en dag med 10min sömn.
 
Gitarrist Mini hemma hos farmor!

Lördag

Nu är vi igång igen!
 
Äta frukost och packa ihop Minis prylar blir första punkterna på listan idag och sen är nog klockan nog mycket för att ringa farmor så vi får börja den här dagen på riktigt!
Med en lördag utan unge och två rum som ska målas så känner jag mig otroligt taggad, vi kommer ju hinna med hur mycket som helst!
 
Mini på jullunch hos gammel mormor.

Fullrulle

Ja man mår som man förtjänar nu då man varit igång hela dagen!
 
Hälsat och gosat med världens finaste lille pojk idag och efter det blev det köpa färg och tapet och hämtning av nycklarna för att sedan komma hem och vispa ihop ugnspannkaka till mitt lilla kompani som fyllt vårat lilla kartongfyllda hem.
 
Imorgon blir det upp med tuppen för att åka och börja med målandet för nu jävlar är vi på ´G!!!
 
Kanske man tar sig ett litet glas amarula ikväll framför Rocky för en extra boozt...
Ja det låter som en god idé, det är ju trotts allt fredag!