Besatt

Nu sitter man här i lugn och ro och försöker få Nea att sova lite extra innan det är dags att bege sig till ÖF, ska själv också försöka få mig lite sömn för shit vad jag har sovit dåligt! Tre små grisar och dålig luft är ingen bra kombination så nu får det bli att ha uppe bslkongdörren lite grann på nätterna så man kan sova bättre.
Efter ÖF blir det att träffa mamma, ska säkert vandra på stan en stund och sen blir det väl att ta en kaffe på sjöbris innan det är dags att knata hem igen, nåja skönt är det då man vet vad man ska göra under dagen för annars blir det så otroligt tråkigt!
Btw!
Har blivit helt galen i vattenmelon och jordgubbar!
Nu har jag ätit det i typ 3 dagar i rad framför TVn  på kvällarna och nu kan jag verkligen inte sluta!
Påminelse till mig själv:Köpa vattenmelon!

Lately

Igår var det en super bra dag på stan med Stephanie och hennes kompis Linda! Hade skit trevligt och det blev en hel massa shopping och då trot eller ej även till mig!!!!
Idag har vi haft playdate då Erika och Ebba kom och busa innan det blev en sväng till MAXI så jag fick storhandla! Efter det så stack Simon iväg och hämtade nya bordet som nu står på sin plats och är super fint! :)
Imorgon blir det ÖF så får hoppas att vädret är fint så man kan njuta av promenaden dit.

Morsdag

Efter en trevlig dag med min kära mor och dotter så sitter jag här själv och zappar på TVn.
Iblanda blir man riktigt besviken på att man inte kan få lite uppskattning, morsdag var det idag och jag har inte fått annat än gnäll och ensamhet som tack för att ja tar hand om våran dotter... Näe nu ska jag lägga mig i sängen med godis och Cesar Milan och bara tycka synd om mig själv.
Även om man vet att man är den bästa mamman i världen så skadar det inte att få höra det ibland...
Har iaf haft en underbar dag med Mamma och min lilla Nea
Tack mina älsklingar ♥