Förkortning på veckan

En vecka har gått sen jag skrev sist och ja det är inte mycket tid man får till att blogga då man har skola, dagis, hemma sysslor och allt annat att tänka på!
 
Förra helgen bjöd verkligen på succe med en massa trevlig sällskap, god mat och dryck och en massa skratt, veckan har varit fylld av skola, skratt och planer inför helgen då vi tjejer ska ses och umgås på lördag!
 
Känns otroligt tråkigt att man har så mycket för sig att man inte hinner skriva men en liten förkorting får ni iaf nöja er med ♥
 
Att Minis nya liv som dagisbarn är alldeles toppen!
Fröken - Hon är som klippt och skuren för dagis
 

Och då blir man bara så himla glad!!!

Torsdag

En super bra dag på skolan avslutades med en likaså kväll här hemma!
 
Då Simon hämta Mini från dagis så var det grin men senare på kvällen har skratten ekat då vi både byggt kojor och pussat på våran lilla skatt som nu nannar så gott.
 
Kvällen får fortsätta med att göra klart VOMSen och sedan läsa lite extra om celler och korvorganismer som finns i våra kroppar medans en lugnande kopp te efter alla koppar kaffe dagen bjudit på!
 
 
 
Imorgon blir det fika hos lillebror då han nu är hela 20år så då får man se hur det unga paret bor!
 
 

En bra dag

Vilken himla bra dag!
trotts magsjuk dotter..
 
Jobbat med min super braiga studiegrupp och sedan essade vi i den första redovisningen!

På vägen hem så ringde Simon och sa att han ska till Piteå för att göra teoriprovet imorgon så nu håller vi tummar och tår för att det ska gå som vi vill!!!
 
Imorgon blir det hemmaplugg med en febrig dam här hemma för visst lyckades hon dra med sig magsjuka första dagen som helt inskolat dagisbarn.. Nåja även om det blir idag och imorgon borta så kommer det nog inte vara några problem för varken Mini eller fröknar verkar klaga (snarare tvärt om) över våran älskade lilla solstråle.
 
Förutom medicin plugg så ska det skuras och tvättas med en liten knut i magen för jag tror nästan att jag är mer nervös en gubben!
 
Några dagar tillbaka i bilder:
Slut på pepparkakor!
 
Det syns ju att vi har en fingrig dam iaf...
 
Chokladkakssmet är gott!
 
Mini fick en souvenir från farfars senaste kryssning
Hawaii va?... Nee inte avundsjuk alls ;)
 
Mina fina "tulpisar"
Några dagar gamla nu men lika fina för det!