He va bättre förr

Efter sista "heldagen" på praktiken så känner jag mig smått ledsam över att jag imorgon bara ska jobba 5 timmar på min fina praktikplats, kommer sakna det där gänget men som sagt kommer nog kika förbi då och då i sommar!
 
Hämta pizza och sedan hem med Simon som hämtade och hem till Stephanie som hämtade ungarna på dagis, middag och bus på gården innan det blev att åka hem då tjejorna smått grinade ikapp för dom var så trött, tur man bara bor några meter från bästa "mommi".
 
Väl hemma så blev det att panikbeställa en studentmössa till bror innan alla företag stänger för säsongen and guess what? jag hann, efter pip och gnäll så fick vi köpa mössan åt honom!!!
 
Nu blir det en kopp kaffe och bok på balkongen där värmen fortfarande är löjligt behaglig och mysa lite med älskling som imorgon överger mig på min födelsedag för att umgås med vänner på yran... Hoffmaistro spelar i Umeå på min födelsedag och jag ska sitta hemma... Jaja det blir grillning på lördag med dom bästa iaf - Mattias som dissade oss för Barca vilket det bara är 12 i!!! Blää här har det stått 32 på ute termometern. I skuggan!
 
 Dagens underhållning på äldre boendet var tre tjejer som sjöng en massa gamla sommar låtar,
Sjösalavals och jag tror på sommaren var dagens allsång under fikat på altanen med en massa härliga leenden på det ♥

Two parts of me

Varför är det när man jobbar dag som man inte kan sova på natten?
 
Tack och lov så orkar jag (thanks to redbull) klara av dagarna utan större trötthet iaf och har man inget bättre för sig så kan man dona på med att svänga ihop en kaka till fikat så man slipper tänka påt.
 
Nu blir det hopp i säng, spela lite ruzzle och sen däcka, imorgon blir det upp och hoppa för sista långa dagpasset innan sista dagen som bara blir 7-12! Shit på fredag är jag klar med min underbara praktik och jag kommer verkligen sakna det där fina gänget, tack och lov så kommer jag ju vara på huset i sommar så man kan kika förbi på rasten och säga hej!
 
En hemlig förälskelse jag har är den underbara cosplay världen, tackar gudarna för google där man kan sitta och glotta på bilder med alla underbara kostymer!
Efter ett förflutet som manga läsande tonår så kan man ibland sitta och lyssna på lite K-pop och drömma sig bort från vuxen  livet med skift scheman och blöjbyten.. Men jag är ganska förälskad i det livet med ♥

Kräm med grädde

I våran familj så äter vi kräm med ovispad vispgrädde, inte så äckligt kan jag säga och där håller lilla med så efter att ha ätit sin tallrik så drack hon även mitt glas.. Bara du är nöjd baby <3