Vardag med barn

Och trotts att man själv är barnfri så sitter man på BVC!

Sen blir det stan, mys och inköp av smink då båda mammor lider brist på denna förbrukningsvara... vi vill ju inte att våra medmänniskor ska tro att dom är med i ett walking dead avsnitt.. Vill inte det nä...

Welcome to Arvika!

ja men varför inte skriva lite då man ändå är på resande fot?

Började dagen med att försova mig, åka tåg i 10 timmar med en mer vild än tam och alldeles underbar 5-åring.
Sprungit runt på 4st tågstationer för att sedan möta upp min BFF och köra vilse i Karlstad så vi börjar under en kvart att åka mot Göteborg istället.. why not?
Vi pussar NÄSTAN en älgko i rumpan och får varsen hjärtattack, sen köper vi snabbmat och godis som avslut på den konstigt långa dagen!

Och det mest ovanliga med dagen var nog att hela resan med tre tåg byten bara blev hela 6 minuter försenat!


Tjoppan och pappan verkar mer lättade än längtande av den bortreste mamman så det är ju bra... antar jag ♡ låt mig stå för saknandet så får ni roa er bäst ni vill!

Duckfacefamily

Magsjuka, soffhäng och lite TV-tittande jo så kan man sammanfatta våran helg, ikväll blir exakt det och antar att man fastnar vid mello igen, kan inte säga att jag blev speciellt impad av nått bidrag förra helgen men man kan ju alltid hoppas på denna gång.. Eller nästa.
 
Trotts sjuka så är vi fortfarande söta så vi kör en hyllning till alla fjortisar när vi ändå bestämde oss för att kräkas var helgens sysselsättning..