Slutet gott..

Söndagen börjar lida mot sitt slut och familjen har lagt sig förutom jag.

Ett personligt brev ska skrivas och två semlor ska ätas upp, egentligen skulle det bara bli en men när jag såg den hattlöse stackaren som Mini dissat så offrade jag lite extra plats i tallriken år den med.


Nya proteinpulvret är nu inköpt och det fick bli scitec nutrition vanilla very berry flavor. yum yum!

Frozen Soundtrack

Som vanligt så måste det lyssnas in ett nytt soundtrack då det är dags för bio och denna gång är det Frozen som har premiär den sista januari här i Umeå och självklart så ska jag och mina systrar vara där och se!
 
 
Grymt bra soundtrack på engelska men få se hur det Svenska levererar men som tur är brukar man sällan bli besviken på dom svenska dubbningarna varken i tal eller sång när det kommer till disney.

Måste avreagera sig lite

Idag måste det ju har varit internationella pissdrycksdagen eller nånting för alla träningsbutiker hade nån super deal på celsius och alla har sprungit runt med dom där flaken på stan idag.. INTE jag MEN
 
Över hör två idiotiska tjejer som gör reklam för drycken då dom ber alla som kommer in att testa den.
Jag ger en arg blick till dom just fyllda 18åriga bruttorna i dom nya "rumpinplantatsbyxorna" men den stackars tjej som kommer in efter måste smaka vilket leder till denna obekväma dialog..
 
Kund: Nja den var inte så god.
Expeditwannabe: Näe inte i början det är mer en vanesak..
 
WTFF!!!! Allvarligt talat är man så urbota dum att man säger att drycken egentligen inte är så god till kunden så kan man gå hem och skämmas lite..
 
Näe den där jipposaften kan folk behålla för sig själv och NEJ det är inte häftigt att gå runt och dricka den på stan bara för att se cool ut.. ungefär lika lame som att klä upp sig till skolan och råkas ta dom två strl för små träningsleggingsarna istället för riktiga byxor.. WTF!