Lugna gatan

Sitter och glottar runt efter köksluckor medans jag lyssnar på syster sol här framför datorn, känner mer och mer sug på Urkult nu i helgen men inget går ju att planera när mna är billös... Blä!
 
Imorgon blir det måla färdigt sista väggen i köket och ta bort det gamla kaklet! FINALLY!!!! Vi börjar komma nån vart och det känns.
 
Blir att testa ett nytt vin ikväll: Cameleon cabaret sauvignon (eco)
Betyg kommer senare.
 
 
Nu ska jag gå och hålla Simon sällskap då han (for once) lagar middagen ikväll 
 
 
 
 

Kvällsmys med mig själv

Sitter och sneglar på sjätte sinnet medans jag sitter och nördar dator efter en fullsatt dag, först blev det nydala med  min lilla familj + faster Alva som hade sovit här och sen komma kära pappa hit så vi for till Ersbodahandelsområde som det så fint heter enligt bussen och handlade lite smått och gott, nu sitter jag här med en massa onyttigt och små smaskar innan sängen men det är jag värd, dock hade jag glömt telefonen hemma då vi var ute och gick så enligt den har jag bara gått 22 steg så den ljuger jätte mycket! 
 
 
puss, tut go!
 
 

En super helg!

Denna helg har verkligen varit helt toppen!
 
I fredags så blev det grillning hos Erika och Ludde som var super trevligt, tog ett glas vin och surrade om allt och inget och fick bara slappna av, pappa fick vara chaffis under helgen så det har också varit helt toppen att kunna ha den frihetskänslan att kunna ta sig dit man vill NÄR man vill!
 
Igår blev det bröllop men innan dess for vi en sväng till mamma och tjejerna och hjälsade på.
 
Det var Simons kusin Anna som fick sin Jose och det var hur fint som helst! Var på en gård i Tavelsjö med ett litet kapell så det blev super mysigt! Allt var även på svenska, engelska och spanska så riktigt orginellt när det var på hela tre olika språk alltihop. Iaf så var det underbart allt från vigsel, plats och maten så tack så mycket från vår lilla familj för att vi fick vara med och fira erat nya gemensamma liv vi önskar er all lycka!

Idag blir det grilla med pappa som kommer hit på middag, ska bara slappa och äta gott som tack för att han så snällt ställt upp i helgen! 
 
Här får Minnéa en puss av farfars far som hon fick träffa för första gången :)