Äntligen!...

... Är jag tillbaka ;)

Jag har varit hos min mamma några dagar och inte alls tänkt på att skriva men nu är jag tillbaka i hemmet och har inget bättre för mig igen!

Måste bara berätta den underbara nyheten att jag och Simon har blivit med... Barnvagn!!! :D hihi. En svart Emmaljunga som vi hittade till ett super fyndpris och som var super fräsch och alla tillbehörande saker med såklart. Det var verkligen som att en stor sten föll från bröstet då vi köpte den för nu är vi ett steg närmare ett komplett sett av babyns första "måste ha" saker.Nu är det bara 75 dagar kvar till beräknad förlossning och jag är rätt trött på att vara tjock och tung. Dock har min mage blivit lite mindre dom senaste dagarna så får se vad BM säger då jag åker ditt nästa vecka... Vill ju inte ha ett litet smörpaket i famnen redan nu heller!
Nej lite till får hon ligga och tjocka till sig där inne den lilla petaren, hon har nämligen fått för sig att VICKA MED TÅRNA där i magen och det känns så otroligt läskigt då hon sträcker ut benen så hon pillar mig i magen med dom.. Haha


XOXO
// Theresia ♥


Sova nu. Träna... Sen!

Snart ska jag slänga mig i sängen men först tänkte jag bara skriva av mig lite..

Kom att tänka på träning! Någonting som jag alltid tyckt varit väldigt bra på alla sätt och vis, man mår både fysiskt och psykiskt bättre av att lyfta lite skrot då och då MEN just nu kan jag ju inte det pga av att jag redan nu bär på 20kg mer än vad jag egentligen väger och det var NÄSTAN halva jag innan jag blev gravid...

20kg sätter sig på självförtroendet otroligt mycket iaf då man tidigare har varit så smal som jag var men jag ser faktiskt fram emot att ha några extra kilon att jobba med då jag börjar träna igen efter förlossning och läketiden. Tänk att faktiskt kunna ha lite fett som jag kan göra om till muskler!? Shit vad kul!!!! Jag tycker ju självklart inte att det bara är roligt att få platt mage och fastare rumpa utan jag vill ha magrutor, synliga biceps och triceps för att inte tala om en muskulös rygg!

Ååh vad jag längtar! ^^


XOXO
// Theresia ♥


Detta är min drömkropp!

Den blivande inredningen @ the lya

Efter lite kvällsfika betående av några mackor och en massa gurkskivor så har nu Simon bosatt sig på våran nya inglasade balkong och jag ska bara surfa lite snabbt innan jag lägger mig i badet med min bok.

Varit på promenad med Stella för en liten stund sen så nu är hon nöjd med en massa godis i magen efter att vi trixat med henne lite. Fått undanflyttat en massa klädsäckar så imorgon ryker renoverings skräp och sen kan vi äntligen börja måla!

Efter att vi gjort sovrumet brunt med medaljongtapet vid ena väggen och en kristallkrona så tänkte vi verkligen vara annorlunda i kök och vardagsrum (som nu sitter ihop efter att vi slagit ut en vägg) genom att måla vitt och ha en fondtapet (newspaper) vid matbordet och sedan en fototapet vid "TV hörnan" som vi hoppas på motiv av broklyn bridge eller liknande då kök/vardagsrum ska gå i färgerna Vitt, svart och rött + våran snygga serie av New york tavlor!


Matbords tapeten

Bilder kommer självklart komma sen då vi är färdiga men just nu har vi ett riktigt kaos!


XOXO
// Theresia ♥Den här fototapeten ungefär?