Tjocka tanten i soffan

Nu så är middagen avklarad hos (minis) gammelmormor och nu är det soffan.. Ska dra fram lite mys åt mig och kolla film medans Simon sitter vid datorn och spelar som vanligt..
 
Fick iaf äta en super god gulashsoppa och till efterrätt blev det äppel paj, Mini fick äta "barnens mat" som var kyckling med ris och curry sås och det sa bara slurp så var det slut i hennes lilla tallrik! Även bananen som hon fick till efterätt slank ner den med!
 
Imorgon blir det spring på stan och fixa inför plugg och lite annat, får hoppas som faaan att det där paketet kommer imorgon för nu börjar jag bli rätt så less på att vänta..
 
 
 

Seg söndag

Blää vad den här dagen går sakta!
 
Nu sitter jag här i soffan igen då Mini ligger och vilar IGEN, det fick bli korv med bröd till lunch igen och ja varken gubbe eller unge klagar väl då dom älskar korv, jag själv är nog mest förtjust i allt gish där på.
 

Efter en tidig morgon

Halvligger i soffan och bara slappar efter morgonens bus, frukost och bad och kollade på klockan.. WTF är klockan verkligen så lite, vi trodde att det skulle vara närmare mitt på dagen men neej då!
 
Mini ligger iaf och sover en stund efter badet och sen ska jag fara och göra ett ärende och Stephanie men sen blir det bara lugna puckar innan middag med Simons familj.
 
6 dagar kvar tills Merlin säsong 5 börjar!
LÄÄÄNGTAR!