Godisglass

Hemma, slö och allmänt rastlös!
 
Det är lite svårt att få in att vi är faktiskt klar med teorin för den här terminen och att på måndag börjar praktiken, jag vill sätta mig med böckerna eller något annat vettigt men nu är ju allt klart... Eller imorgon blir det storstädning för då sover inte lillskrota som gärna tycker om att hjälpa till då hon hör dammsugaren.
 
Efter en liten fyndar dag med kära Stephanie och lille charmisen Lucas på stan så är jag både kläder, matta och en storhandling rikare! 
 
Nu blir det att skopa upp en skål glass och lägga sig med lite film i sängen och sen SOVA!!!
 

Ubuntu

Den här veckan är det plugg som tagit den mesta av min tid men trotts en trottsig dotter och få timmar av sömn så har det lönat sig och imorgon är det sista redovisningen och vi kan säga adjö till teoriplikterna ett tag och fokusera helt på praktiken som börjar på måndag!
 
Skickat sommarvik ansökan så får hoppas att mina chanser är goda till lite extra erfarenhet under sommaren utöver praktikens 5 veckor och imorgon bokas biljetten till min kära moster där jag ska spendera min sista ledigvecka innan skolan börjar igen!
Har inte varit hos henne på 4 år och i år blir det kanske även en liten turne till mitt gamla barndomsparadis Ljungens camping ♥
 
Dagens Ord
Ubuntu - "I am because we are"

Instaweek

Bättre sen än aldrig så har jag börjat använda mig av instagram 
Följ mig AKA thesseliten HÄR