Glad påsk från oss <3

Påsk helgen är nu snart över och lillstrumpan är äntligen frisk efter en veckas förkyldning!
 
Imorgon blir det plugg i massor inför fredagens medicinprov och sista delen på dom två första kurserna i utbildningen! Snart startar hälsopedagogik och VOMS 2 innan praktik och sommarlov där det förhoppningsvis kommer bli en massa jobb! 
 
Tiden går fort då man har roligt och nu både springs det och surras från vår lilla älskling ♥
 
 
I fredags var vi på grillpremiär hos Stephanies fina mamma och fick vara med då hela familjen firade påsk, 5 busiga barn, en massa god mat och även ett litet påskägg till Mini som så fint blev inräknad ♥
 
Igår var det påskmiddag hos farmor där Mini sprang runt och fick all den uppmärksamhet hon förtjänade! massa god mat, trevligt sällskap och så fick vi även med oss lite påskskinka hem som slinker ner fint i kistan på både mamma och liten!

Bänkarn!

Oj oj vilken hulk man har blivit bänkade hela stången idag! *blink*
 
Nu är äntligen föreningens gym öppet och är super nöjd, lite spegellöst men skit nöjd, nästa vecka efter denna veckans prövotid ska det inhandlas nyckel och spenderas en massa gyllene tid där nere!
 
Bastu, gym och solarie!!!! Man kan inte bli lyckligare i mina ögon, det är som ett stort bech 2013 över det hela ;)
 
 
Till dagens ära så tränades det lite biceps och bröst och man känner sig riktigt nöjd då dom små välkomnade kulorna börjar träda fram och jag nu äntligen kan börja använda hullet jag aldrig haft förut till att bygga RIKTIGA muskler!
 

Baka baka

Nu är citronkladdkakan i ugnen och hela huset är i tiptop tills farmor och farmorsmor kommer på middag ikväll, tvättmaskinen jobbar på som vanligt och ibland känns det helt magiskt hur mycket tvätt tre personer kan åstakomma!

Nåväl kakan är strax klar och lilla vilar bort febern så några minuters vila är inte ovälkommet efter fullrulle sen 6 imorse!